Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol bacağından vurulmak

Rüyada sol bacağından vurulmak

Rüyada sol bacağından vurulmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Para konusunda akılcı olmalısınız.

Rüyada sol bacaktan vurulmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına tabir olunur.

Rüyada sol bacağından vurulmak sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada sol omzundan vurulmak ticaretinin hızlanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Rüyada sol elinden vurulmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalettir.

Rüyada sol kolundan vurulmak aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada sol ayaktan vurulmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işaret eder.

Rüyada sol koldan vurulmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments