Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elinden vurulmak

Rüyada sol elinden vurulmak

Rüyada sol elinden vurulmak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, hırsızlık yapacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sol elinden vurulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada sol elinden vurulmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada sol elinden bıçaklanmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına alamet eder.

Rüyada sol elinden yaralanmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol koldan vurulmak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, umutlarının çoğalacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet eder.

Rüyada sol omzundan vurulmak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol tarafından vurulmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sol ayağından vurulmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments