Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol ayağından vurulmak

Rüyada sol ayağından vurulmak

Rüyada sol ayağından vurulmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kişinin her türlü zenginliğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sol ayağından vurulmak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada sol ayağından vurulmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sol koldan vurulmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada sol bacaktan vurulmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, başarılarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada sol omzundan vurulmak pişmanlığa, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments