Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol elden vurulmak

Rüyada sol elden vurulmak

Rüyada sol elden vurulmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, iyi anlaşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada sol elden vurulmak gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada sol elden vurulmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada elden vurulmak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla elden vurulmak haksızlığa uğrayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada elden iğne çıkarmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada elden kan aldırmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elden para vermek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Rüyada elden yaralanmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada elden anahtar almak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments