Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak lamba görmek

Rüyada sokak lamba görmek

Rüyada sokak lamba görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, büyük başarılara kazanılacağına, kazançların artacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada sokak lamba gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada sokak lambası görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada sokak lamba görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada masa lambası görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bütçesinin genişleyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada gazlı lamba görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın lamba görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada elinde lamba görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada mavi gece lambası görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments