Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lambanın kırıldığını görmek

Rüyada lambanın kırıldığını görmek

Rüyada lambanın kırıldığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, fakirlik yaşayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, herkesin önünde olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine tabir olunur.

Rüyada lambanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba lambası görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak lamba görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gazlı lamba görmek muradına ereceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada lüks lambası görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık lamba görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada lüks lamba görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments