Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde lamba görmek

Rüyada elinde lamba görmek

Rüyada elinde lamba görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada elinde lamba gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Rüyada el lambası görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde lamba görmek kişinin afiyette olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada lamba yaktığını görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada lamba kırmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Rüyada lamba avize görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Rüyada masa lambası görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments