Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın lamba görmek

Rüyada altın lamba görmek

Rüyada altın lamba görmek hayırlı bir sürece girileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, umutlarını yitireceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın lamba gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada altın lamba görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada lamba yakmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde lamba görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lamba yaktığını görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, beklentilerine ulaşacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak lamba görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada masa lambası görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk lamba görmek iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments