Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gece lambası görmek

Rüyada mavi gece lambası görmek

Rüyada mavi gece lambası görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Rüyada mavi gece lambası gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada mavi gece lambası görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına inanılır.

Rüyada gece lambası görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece lambası almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi lamba görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada lamba yaktığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lambayı açmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, ortak edineceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lamba görmek sorunların günden güne azalacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada lamba kırmak kiracı olmaktan kurtulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments