Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gazlı lamba görmek

Rüyada gazlı lamba görmek

Rüyada gazlı lamba görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gazlı lamba gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek, kariyerinizi parlatacak veya ilerlemenizin yolunu açabilecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gazlı lamba görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Rüyada gaz lambası görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada gaz lambası yakmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski gaz lambası görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada yanan gaz lambası görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada birinin gaz çıkardığını görmek yeni ilişkiler kurulacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada gaz pedalı görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber gazı sıkmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments