Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa lambası görmek

Rüyada masa lambası görmek

Rüyada masa lambası görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, gelirin tükeneceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa lambası gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada masa lambası görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalettir.

Rüyada led lamba görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Rüyada gaz lambası görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine yorulur.

Rüyada sönük lamba görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik lambası görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Rüyada lüks lambası görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı lamba görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yanmış lamba görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, yorulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments