Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su vermek

Rüyada soğuk su vermek

Rüyada soğuk su vermek atılan adımların zarar getireceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk su vermek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada soğuk suya atlamak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına delalettir.

Rüyada soğuk su aramak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak keyfe kavuşacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada soğuk su istemek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine soğuk su vermek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek mutluluktan havalara uçacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments