Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine soğuk su vermek

Rüyada birine soğuk su vermek

Rüyada birine soğuk su vermek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada birine soğuk su vermek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk su içmek hedeflerine ulaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek endişelerinin yerini umudun alacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada soğuk su vermek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak zor durumların sona ereceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Rüyada soğuk su istemek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işarettir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments