Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su kaynağı görmek

Rüyada soğuk su kaynağı görmek

Rüyada soğuk su kaynağı görmek hile ile mal elde etmeye, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk su kaynağı gördüyseniz:

  • Çeşitli konulardaki farklı parçalar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynak suyundan içmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, yeni bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada berrak kaynak su görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hastalıkların sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kaynaktan su içmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su kaynağı görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ruh sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada kaynak suyu bulmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada kaynak su çıktığını görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçim derdine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments