Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkamak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Rüyada soğuk yüz görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak gözyaşına boğulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments