Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su ikram etmek

Rüyada soğuk su ikram etmek

Rüyada soğuk su ikram etmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, patlama noktasına geleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk su ikram etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Rüyada soğuk su ikram etmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada soğuk su aramak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalettir.

Rüyada soğuk su vermek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada soğuk su istemek kazançta zarar edeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine alamet eder.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişede soğuk su görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada soğuk su dökmek konforlu ve rahat hale geleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, malın bereketinin artmasına inanılır.

Rüyada soğuk suya atlamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments