Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak duaların boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak ticarette öne geçeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulur.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Rüyada soğuk suyla yıkamak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak çok hayırlı şeylere imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına inanılır.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Rüyada soğuk su dökmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments