Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişede soğuk su görmek

Rüyada şişede soğuk su görmek

Rüyada şişede soğuk su görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada şişede soğuk su gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada şişede soğuk su görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada soğuk su içmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Rüyada soğuk su görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eve kapanacağına delalet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulur.

Rüyada soğuk su aramak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada soğuk suya girmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek doktordan doktora koşturacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments