Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofraya tükürmek

Rüyada sofraya tükürmek

Rüyada sofraya tükürmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofraya tükürmek gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada sofraya tükürmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kötü haberlerin alınacağına, işlerine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Rüyada sakızı tükürmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada surata tükürmek dertlerinin şifasını bulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada kediye tükürmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada düşmana tükürmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hastalığın biteceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne tükürmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments