Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızı tükürmek

Rüyada sakızı tükürmek

Rüyada sakızı tükürmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, geriye doğru gideceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada sakızı tükürmek gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada sakızı tükürmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, takdir edileceği işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakız tükürmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz sakız görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ibadete ağırlık verileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sakız verdiğini görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, imkanlarının artacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakızı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sakızı çiğneyip atmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzından sakız almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments