Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne tükürmek

Rüyada iğne tükürmek

Rüyada iğne tükürmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çıkış yolları bulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne tükürmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada toplu iğne tükürmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada iğne tükürmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ağızdan et tükürmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zor durumda kalınacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tükürmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisine ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur tükürmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, onu isyan noktasına getireceğine, borca batacağına rivayet eder.

Rüyada konuşurken tükürmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına inanılır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments