Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek

Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek

Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancının yerine gelmesine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınız sizi duygusal anlamda zayıf gösterebilecek durumlardan korunmanıza yardım edebilir.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, zorlukları aşacağına yorulur.

Rüyada bira tükürmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada halıya tükürmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çaresiz kalacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, sıhhat kazanacağına işarettir.

Rüyada kafaya tükürmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanına tükürmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada bira içip tükürmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülcan

Rüyamda düşmanım benim evimin yanına tükürdü bu rüya ne anlama gelir acaba