Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofraya pislemek

Rüyada sofraya pislemek

Rüyada sofraya pislemek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada sofraya pislemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Rüyada sofraya pislemek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altını pislemek inancını bir kenara atacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek hastalıktan şifa bulmaya, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiyi pislemek evlilik yolunda engeller çıkacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin altına pislediğini görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, malının artacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ortalığa pislemek hastalıkların haneden uzak olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pislediğini görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments