Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek yarınlara bakacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada muhabbet kuşunun pislediğini görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, engel tanımayan biri olacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuşun kafasına pislediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna su vermek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, problemlerinin biteceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu ölüsü görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evde muhabbet kuşu görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, daha isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments