Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pislediğini görmek

Rüyada pislediğini görmek

Rüyada pislediğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada pislediğini gördüyseniz:

  • Hayatsal dersler çıkarabileceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada tuvaleti pislemek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, keyfe kavuşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline pislemek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada yatak pislemek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dona pislemek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta yere pislemek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada etrafa pislemek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kendisini ona adayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sokağa pislemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments