Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiyi pislemek

Rüyada camiyi pislemek

Rüyada camiyi pislemek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, neşesini kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada camiyi pislemek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada camiye pislemek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işveren koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Rüyada camiyi pislemek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine pislemek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kurt pislemek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada üstüne pislediğini görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne pislemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada tuvaleti pislemek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayatının iplerini eline alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evi pislemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments