Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ortalığa pislemek

Rüyada ortalığa pislemek

Rüyada ortalığa pislemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, hileye, fesada bulaşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ortalığa pislemek gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada ortalık yere pislemek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Rüyada ortalığa pislemek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kimse ile tartışmayacağına işarettir.

Rüyada ortalığa sıçmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Rüyada ortalığı dağınık görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ortalığa çiş yapmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Rüyada ortalık yere sıçmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Rüyada ortalığı dağıtmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Rüyada ortalık yerde banyo yapmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments