Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra silkelemek

Rüyada sofra silkelemek

Rüyada sofra silkelemek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofra silkelemek gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada sofra bezi silkelemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret eder.

Rüyada sofra silkelemek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada un silkelemek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yün silkelemek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada paspas silkelemek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulur.

Rüyada soba silkelemek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kem gözlere gelineceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan silkelemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada kilim silkelemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments