Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un silkelemek

Rüyada un silkelemek

Rüyada un silkelemek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aksiliklerin aşılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, güvensizliğini yeneceğine inanılır.

Rüyada un silkelemek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Rüyada un silkelemek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sofra bezi silkelemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada toz silkelemek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elma ağacı silkelemek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilim silkelemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak silkelemek zor durumlarda kalacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işaret eder.

Rüyada kum silkelemek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalettir.

Rüyada birinin halı silkelediğini görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments