Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paspas silkelemek

Rüyada paspas silkelemek

Rüyada paspas silkelemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Rüyada paspas silkelemek gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada paspas silkelemek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada paspas yaptığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada örgü paspas görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada kapı paspası görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada paspas yıkamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine delalettir.

Rüyada araba paspası görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada paspas çekmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil paspas görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments