Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma silkelemek

Rüyada elma silkelemek

Rüyada elma silkelemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, rahatının kaçacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elma silkelemek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada elma ağacı silkelemek ailesinden hayır göreceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada elma silkelemek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kayısı silkelemek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çarşaf silkelemek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan halı silkelemek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca silkelemek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tozlu halı silkelemek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada soba silkelemek kızına daima sahip çıkacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, güzel bir evliliğe delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments