Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yeşil yılan görmek

Rüyada siyah yeşil yılan görmek

Rüyada siyah yeşil yılan görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yeni kişilerle tanışacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada siyah yeşil yılan gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya yorulur.

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah piton yılan görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, güvensizlik duymaya, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments