Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil yılan gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, umutların yıkılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılana sarılmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments