Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve büyük yılan görmek

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek belaya ve derde düşeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve büyük yılan gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Rüyada siyah ve büyük yılan görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah bir yılan görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ve siyah yılan görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük siyah yılan görmek hayat daha olumlu bakılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek güven kaybına uğrayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments