Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde siyah yılan gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde siyah balık görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde beyaz yılan görmek iyi geçim halinde kalacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı suyun içinde görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde yılan görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde küçük yılan görmek istediği evde oturacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments