Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve sarı yılan görmek

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, günahların af olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve sarı yılan gördüyseniz:

  • Evinizde ekstra kazançlar elde etmenize veya rahat bir ortam yaratmanıza yardım edebilecek değişiklikler ya da çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah yılana sarılmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve sarı yılan görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sarı benekli yılan görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarılı siyahlı yılan görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Rüyada sarı siyah yılan görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah sarı yılan görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine işarettir.

Rüyada sarı ve siyah yılan görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments