Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ve siyah yılan gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve siyah yılan görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılanlar görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılanı elinde tutmak başarı için fırsatların artacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, mali olarak küçüleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve kırmızı yılan görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ömür boyu devam edeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments