Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah piton yılan görmek

Rüyada siyah piton yılan görmek

Rüyada siyah piton yılan görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah piton yılan gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada siyah piton yılanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah piton yılan görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda piton yılanı görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş piton yılanı görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil piton yılanı görmek zor zamanlar geçirileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil piton yılan görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde piton yılanı görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada beyaz piton yılanı görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments