Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve gür saç görmek

Rüyada siyah ve gür saç görmek

Rüyada siyah ve gür saç görmek işlerin daha kötüleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, güveninin artacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve gür saç gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada siyah ve gür saç görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada siyah gür saç görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına işarettir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments