Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının gür olduğunu görmek

Rüyada saçının gür olduğunu görmek

Rüyada saçının gür olduğunu görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada saçının gür olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saçı gür görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada gür saçlı bebek görmek sorunlarından kurtulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saçını gür görmek dertlerin başlayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments