Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını gürleşmiş gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve gür görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını gür görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada saçının gür olduğunu görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada kendini gür saçlı görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments