Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın gürleşmesini görmek

Rüyada saçın gürleşmesini görmek

Rüyada saçın gürleşmesini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın gürleşmesini gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret eder.

Rüyada gür sarı saç görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kendine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini gür saçlı görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gür saçlı bebek görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada uzun ve gür saç görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının gürleştiğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işarettir.

Rüyada gür saç görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, parasının ve makamının artacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments