Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı uzun ve gür görmek

Rüyada saçı uzun ve gür görmek

Rüyada saçı uzun ve gür görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve gür gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun gür saç görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada gür ve uzun saç görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments