Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve gür saç görmek

Rüyada uzun ve gür saç görmek

Rüyada uzun ve gür saç görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve gür saç gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Rüyada uzun gür saç görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada uzun ve gür saç görmek başının derde gireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, güzel günlerin sona ereceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve gür görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments