Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz keçi gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, günahlarına tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah keçi kesmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada siyah keçi görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments