Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz keçi görmek

Rüyada siyah beyaz keçi görmek

Rüyada siyah beyaz keçi görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz keçi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek kazancının çok düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Rüyada siyah keçi kesmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah keçi görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments