Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah keçi görmek

Rüyada siyah keçi görmek

Rüyada siyah keçi görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah keçi gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işarettir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek ruhsal korkularından da arınacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek düzenin kurulacağına, o işi canlandıracağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada siyah keçi kesmek yakın akrabadan gelecek habere, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments