Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah keçi kesmek

Rüyada siyah keçi kesmek

Rüyada siyah keçi kesmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah keçi kesmek gördüyseniz:

  • Aklınızdaki konuları anlatmaya devam edin.

Rüyada siyah keçi kesmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi kesmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına inanılır.

Rüyada beyaz keçi kesmek çirkin sözler işitileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine işarettir.

Rüyada koyun ve keçi kesmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, elinin kolunun bağlanacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada keçi ve koyun kesmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek istediklerini elde edeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments