Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dağ keçisi görmek

Rüyada siyah dağ keçisi görmek

Rüyada siyah dağ keçisi görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Rüyada siyah dağ keçisi gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada dağ keçisi öldürmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalettir.

Rüyada dağ keçisi kesmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçisi avlamak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ortak işlere gireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağda keçi görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dağ keçi görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Rüyada dağ keçisi görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments