Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük borçlar alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek kavgaların büyüyeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru keçi görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah keçi kesmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, artık daha dikkatli davranacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek maddi zarar edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments